Pages

Friday, August 17, 2012

Bizsu Butik - Százhalombatta

Körülbelül egy hónapja jártam itt, és abban a percben, hogy beléptem az üzletbe elhatároztam, hogy írok róla egy rövidke bejegyzést.

I have been this place about a month ago, but when I stepped in the shop I already knew that I'll write a post about the store.


Nagyon kedves a környezet, tiszta és rendezett. A fiatal eladó kedves és nagyon segítőkész lány. 

The shop is so net and tidy. The young shop assistant is friendly and helpful.Az üzletről: a kínálatban minden kiegészítőt megtalálsz - táskákat, sálakat, öveket, nyakláncokat, karkötőket és még fülbevalókat is - szép cipőket és válogatott minőségi ruhákat találsz. Vállfás üzlet, így ebből következtethetünk arra, hogy darab áras a kínálat.

About the shop: you can find all accessories - like bags, scarves, belts, necklaces, bracelets and also there are earrings too - nice and beautiful shoes and assorted clothes.Az árak változók, jelenleg szezon végi árengedményekkel várnak mindenkit. (50-70% off)


The prices are alternate, they have a nice and of the season sale now. (50-70% off)


Nyitvatartás / Open hours
Monday - Friday:  08:30 am -  5:00 pm
Saturday: 08:00 am - 12:00 pm
 Sunday: Closed

Find the shop on Facebook!!


Please, leave a feedback!

Keress meg Instagram-on is: @norcsikiss és nyomj egy lájkot a facebookon a Chic from thrift oldalra 

Please find me on Instagram too @norcsikis  and also like Chic from thrift on facebook

Nyereményjáték / Giveaway!!! A részletekért katt ide!!


2 comments:

  1. Ha már angolul is írod, legalább helyesírási hibák nélkül próbáld...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drága névtelenke - senki sem úgy született, hogy tud helyesen írni, pláne nem idegen nyelven. Mivel a böngészőben használt helyesírás ellenőrző, csak a magyar nyelvet használja, így minden angol szöveget aláhúz, még akkor is ha jó - így nem üvölt, hogy rosszul van írva, mivel én tudom, hogy mit szeretnék írni sokszor fel sem tűnik. Köszi az észrevételt, javítottam azt a pár hibát.

      Delete