Pages

Wednesday, October 3, 2012

Beauty - Nail of the Month felhívás, november



Lezárult egy forduló, így eljött egy újabbnak a kihirdetése. Lássuk is, hogy miről van szó ez alkalommal.





A téma:
 Madarat tolláról.
Beküldési határidő: október 21. éjfél
Szavazás:
október 22. déltől – november 1. délig
Eredményhirdetés:
november 1. késő du.


Szabályok:

„Akárki részt vehet, nem kell, hogy bloggal rendelkezzen, lehet lány és fiú is :). A k.hajnal89@gmail.com-ra kell elküldeni a műveket. A kép lehetőleg jó minőségű legyen, de ne foglaljon gigákat. :) Nem kívánok módosítani rajta. Konkrét kép méret nincs, a lényeg a jó láthatóság. Ha gond lenne a képekkel, mindenképp visszajelzek. Ezért kérlek Titeket, hogy a felhívásnál(azaz itt) jelezzétek ha beküldtétek a munkátokat, mert nem szeretném ha elveszne a világháló bugyraiban.
Egy nevező, csak egy ötlettel jelentkezhet, így ha több elképzelésetek is van, jól gondoljátok át, hogy melyiket nevezitek. Mindképp kérek hozzá egy nevet, ami lehet becenév is, illetve ha blogotok van szívesen kirakom azt is a posztban, de ez utóbbi nem kötelező, csak egy lehetőség. A képeket a nevetek alapján nevezzétek el.(pl. piroska1.jpg, piroska2.jpg stb.) Maximum 3 kép küldhető be.
A zsűri a következő szempontok alapján értékel: ötletesség, kivitelezés, témához való közelség és összkép. Kérlek ennek megfelelően nevezzetek!”


A “nyeremény” pedig a szokásos oldalsávba kikerülés, visszamutató linkkel a blogotokra, ha van, és egy kis jelvény, amit ti is kitehettek. Mivel havonta visszatérő versenyről van szó ezért nem tárgyi nyereményt gondoltam ki, másrészt aki nem csak azért jelentkezne, hogy nyerjen valamit, az remélem így is részt fog venni a kaland kedvéért. És így persze másoktól és a zsűritől is véleményt kaptok a munkáitokra.

A zsűritagok HajnalLaruska Bee, és Jómagam. Az ő blogjaikat a nevükre kattintva érhetitek el. Én jelentkeztem Verus helyére, így ebben a fordulóban már én fogom értékelni a munkáitokat. A forduló témájának ötlete cs.ery-től származik, még ő javasolta ezt korábban.

Aki úgy érzi, hogy szeretné hirdetni a felhívást tegye meg nyugodtan, minden kis apró segítséget köszönünk! :)

Jó ötletelést kívánunk, és eresszétek nyugodtan szabadjára a fantáziátokat! :) Hajnal várja a munkáitokat! :)

Ne feledkezzetek meg a NYEREMÉNYJÁTÉKOMRÓL sem!!

Please, leave a feedback!

Keress meg Instagram-on is: @norcsikiss és nyomj egy lájkot a facebookon a Chick from thrift oldalra, Gyere és kérdezz tőlem: missnorakiss

Please find me on Instagram too @norcsikiss and also like Chick from thrigt on facebook, Come and ask me: missnorakiss

No comments:

Post a Comment