Pages

Wednesday, October 31, 2012

Charity secondhand oranized by the Chatolic Church

Minden évben rendez a helyi Katolikus közösség egy ilyen jótékonysági turkálót, eddig még nem voltam, idén úgy döntöttem benézek, mert mindig jó holmik vannak. Az egésznek az a lényege, hogy rendelnek több tonna használt ruhát Németországból, majd egy meghirdetett napon lehet menni. Egy ember egy zsák ruhát hozhat el mindezt jelképes támogatói összegárt. Egy jó nagy szatyor ruhát hoztam el. Az ajtóban kifele jövet van egy 5 literes befőttesüveg - mint egy persely, abba kell bedobni a támogatást, illetve hozzájárulást.

Lőttem pár képet a jobbakról :)  illetve azokról amik a legjobban tetszenek :) 

Keress meg Instagram-on: @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.Ne feledjétek a NYEREMÉNYJÁTÉKOT, ma éjfélig jelentkezhettek!!!

9 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. This is great initiative!

  Thank you for your sweet comment and follow, sweety!
  I'm following you on gfc, twitter, instagram, facebook will follow tonight:)


  xx
  Tali
  www.RockMyHeels.com

  ReplyDelete
 3. szuperjó cuccokat válogattál össze :$

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez csak a nagyja - van még egy jópár blúz, de mind szinte egyforma :) meg van még egy nagyon jó sifon nadrág, de ki kell benne cserélni a gumit, ugyanis a drágaságos hölgyemény akié volt, hízhatott - ahelyett, hogy gumit cserélt volna benne egyszerűen elvágta azt ....kérdem én, normális az ilyen?! :)

   Delete
 4. Az utolsó ingecske mennyire szuper! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jajj és milyen jó fekete szoknyával :)

   Delete