Pages

Thursday, October 11, 2012

Super Mini haul @Claire's

Annyira imádom a Claire's-t, hogy elmondani sem tudom. Miért is imádom? Na szóval, a következők miatt, mindig vannak akcióik és az akciós termékeknél plusz akció is van. Miszerint egy akciós termék mellé kapsz egy másikat ajándékba. Másik ok amiért imádom őket: egyszerre 6 orrbavalót tudtam venni. Ez azért is jó, mert kb 2-3 hetente hagyok el egyet, elveszik valahol az ágyban :D. Nos amint látni akciós orrbavalót választottam. 1900,- HUF volt egy csomag a 4590,- HUF helyett. Hát naná, hogy megéri :) 9000,- HUF helyett 1900,- HUF-ot költeni. :) 

There is one thing why I love Claire's - buy one and get one free. So I got a set of nose studs for 1900,- HUF and I got another for free. Also it was already on sale. The original price of one set was more then 4500,- HUF. I bet it was a great deal.És a tesztelt orrkarika:

The tested nose ring:Keress meg Instagram-on: @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.Ne feledjétek a NYEREMÉNYJÁTÉKOT, amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!

16 comments:

 1. hi dear! thanks so much for stopping by my blog!
  i have the piercing at the nose too!
  xx
  Almu
  http://fashioninmysteps.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 2. nice I want one someone like this for change mine ^^
  kiss and have a nice day
  vendy

  new post
  http://simplelifeve.blogspot.it

  ReplyDelete
  Replies
  1. This is the main coz, why I choose this :)

   Delete
 3. Nem gondolkodtál azon, hogy egyenes helyett kampósat raksz az orrodba? Nekem az orvosi fémes után egyből kampós került bele, igaz elején párszor sikerült kirántanom félig... de ha egyenest raktam volna bele, akkor azt már 100x újravehettem volna. Nekem sokkal kényelmesebb a kampós.

  ReplyDelete
  Replies
  1. De volt olyan is :D nem szerettem, nyomta az orrom belülről :D

   Delete
 4. Cute and interesting blog. I'm a sucker for thrifted.
  We have that in common. Keep posting cute stuffs.
  I followed your blog,
  waiting for you on my follower's list


  fashionerza of WWW.FASHIONERZA.COM

  <3

  ReplyDelete
 5. Hi, dear! Yes! Follow your blog!)
  http://karinamalinana.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. Thank you for stopping by my blog, It means a lot to me:) Your blog is awesome! I like this photoshot and landscapes:)
  it would be great to follow each other, so I'm following you right now:)
  Have a fasinating time:)

  Best wishes, Alex
  www.svetusvet.blogspot.com

  ReplyDelete