Pages

Friday, October 26, 2012

Buttoms


Kalap / Hat - 1490,- HUF F&F
Ing / Shirt - 180,-HUF Thrifted (Ralph Lauren) @Ráckeresztúr
Öv / Belt - 200,- HUF Thrifted


Leggings - $3,- @Rainbow, NYC 1st Ave.
Csizma / Boots - 11.000,- HUF @Deichmann


Táska / Bag - 350,- HUF Thrifted @ Ráckeresztúr


Kalap / Hat - 1490,- HUF F&F

Keress meg Instagram-on @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármi kérdésetek van akkor tegyétek fel a formspring-en.


Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any question thank ask me on formspring.



Ne feledjétek, a NYEREMÉNYJÁTÉKOT amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!


9 comments:

  1. Sajnos kalapellenes vagyok:(, valamiért utálom :D. De azon kívül nagyon bejön a szerkód!:) És a tatyód annyira jól feldobja az egészet! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hogy lehet utálni egy kalapot!? Mit vétett ő ellened :D am köszi :)

      Delete
  2. Én nagyon bírom ezt a szettet!
    Király minden :)

    ReplyDelete
  3. Úgy irigyellek, hogy jól ál neked a kalap... =) Nekem egy darab sincs, még a sapkákkal is vívódom mindig télen, hogy milyet vegyek, mert valahogy sosem szoktak tetszeni felvéve. :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hogy őszinte legyek, én sem tudtam, hogy jól áll :D csak mindig szórakoztam mikor barátnőimmel vásárolni mentünk, hogy minden kalapot, sapkát és napszemüveget felvettem. Mind jól állt állítólag :D no akkor vettem egy kalapot :) azóta már van 3 is :)

      Delete
  4. Végülis Zsanci szépségszigetéről tévedtem ide...és Uram - atyám... turi blog... életem értelme egy blogon....el sem merem hinni!!!:) Amúgy tetszenek a posztok!:) Jók a "témák" , vagy hát... nem is tudom mik ezek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát lény üdvözölve nálam :) havonta egyszer szeretnék egy-egy turiról írni, de ha nem jön össze, attól még a szettjeim 60%-ban általában turiból szerzett cuccokból vannak ;)
      Hát próbáltam témákat kitalálni, de van, hogy nincs időm se fotózni sem posztolni :) sem pedig egy how to wear it posztot kreálni (az legalább fél napos munka :s)

      Delete
  5. Kalap ♥ szupeer!
    És az egész szettet nagyon jól feldobja a tatyival együtt :)
    Olcsi sziaaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olcsi?!?!? meg vagyok kavarodva most :) amúgy imádom a kalapot :) van ez a fekete és van még egy szürke, de feltett szándékom beszerezni egy pirosat is <3 imádom a pirosat :)

      Delete