Pages

Tuesday, October 16, 2012

How to wear it? - Knitted jumpers

Egyre rosszabb az idő, így egyre inkább szükségünk van melegebb holmikra. Ezért is gondoltam, hogy a "how to wear" rovat harmadik bejegyzésében a kötött pulóverekről lesz szó. Én nagyon szeretem a kötött felsőket, akár hűvösebb nyári estéken is szívesen viselek egy egy vékonyabb darabot. Eszméletlen könnyen párosítható, mindenhez illik és bármilyen alkalomra találunk megfelelőt.


How to wear it - knitted



The weather is going bad so fastly, that's why I choosed knitted jumpers for this "How to wear" post. I love knitted stuff and I wear tham for cooler summer nights too. I's easy to compare with anything almost for any event.


The studded


Igazából ezek a szegecselt cuccok nagyon mennek mostanában. Alternatív és rockosabb szettek elengedhetetlen kelléke egy pár szegecs. :)

For really studded stuff are great and stylish now days.


The Studded


Polka dots


Nos a mai időjárásra pontosan megfelelő. :) Tudom, hogy a pulóver a lényeg, de nem mehetek el emellett. A mai nap időjárása megköveteli az esernyőt és a gumicsizmát. Sajnos a kis csizmám tönkrement - kilukadt - most vadászaton vagyok ilyen ügyben.


For today’s weather it's a great set. :) I know, this post is about the jumper but it's raining so rain boots and umbrella is necessary to wear.
polka dots



The frolal


Mindig választok egy virágmintás darabot, ez most sem lehetett másképpen. Szeretem a virágos dolgokat, mint a divatban mint minden másban. Nevezhetünk egy virágmintás Martens bakancsot álomcipőnek? Nos ha igen, akkor ezzel bizonyítom, hogy mennyire is imádom a virágmintát.

I always chose one piece with floral print. I love floral print in fashion and in anything. Can I name a pear of floral printed Martens boots as a dream shoes? If the answear yes, that means, that boots are my dream shoes now.

the floral


The nude


A nude természetes színe senkinek a gardróbjából sem hiányozhatnak. Alap dolgok, egyszerűek és csodálatosak. Könnyen párosítható farmerrel, feketével, pirossal és igazából bármivel.

The natural colour of nude needs a part in everybody's wardrobe. Basic stuff, simply but stylish. It's easy to combine with jeans, black or red....but guess what? With anything.

the nude

My fav


Ez egyetlen dolog amit elmondanék evvel kapcsolatban: ez a kedvencem a választott pulóverek közül.


The only thing what I would mention about this jumper: this is my favorite.

My fav


Keress meg Instagram-on: @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.



Ne feledjétek a NYEREMÉNYJÁTÉKOT, amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!


7 comments:

  1. Jujjj de imádom a második szettet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem is nagyon cuki és a mai időjárásnak pont megfelelő :)

      Delete
  2. I love the studded one....rock chic ^^
    kiss and have a nice day
    vendy

    http://simplelifeve.blogspot.it

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. I left a comment on your blog, and I followed you :)

      Delete
  4. followed there too (I've enterd the giveaway) :) and also on fb :)

    ReplyDelete