Pages

Thursday, October 4, 2012

How to wear? - Pants

A mai bejegyzésben egy egészen új poszt következik - számomra új, mivel most írok illetve állítok össze ilyen posztot először. Ellátogattam az H&M portáljára, és kiválasztottam öt nadrágot, amit szívesen viselnék.

For today I've find out, that I'll creat a totaly now post - This is total new for me, I'he never give advaice before, like this. I just chacked the H&M website, adn find this pants. 


Az őszi és téli trend szerint nagyon menő az állatmintás, a bordó és a piros különböző árnyalatai illetve a farmer mint talán örök darab, vagy szerelem.

This year's fall and winter fashion - animal printed, red and jeans like, the only peace what you can find in evry season.

Leopard Chic

Az első "alany" a leopárd mintás naci - személy szerint én bulira vagy egy szuper vacsorás randira tudnám elképzelni. Még pedig így:

The first was the leopard jeans - personaly I would wear it for a party or for a superdruper dinner date. Sample:


how to wear #1

The Chino one

Személy szerint egyetlen egy darabbal sem rendelkezem ebből a kategóriából, de iszonyatosan tetszik. Laza és mégis elegáns - szerintem egy hanyag eleganciáról árulkodik, ha megfelelően párosítjuk a darabokat.

Personally I don't even have any of this style, coz I bet It wouldn't fit for my body tipe. This tipe is so loosy but still chic if you find the perfect combination with other peaces.

how to wear #2

Everlasting love

Szerintem evvel mindenki így van - a farmer, egy örök szerelem - nem is kell sokat róla beszélni, de azért egyszer majd kitérek arra a kérdésre, hogy a kék farmernadrág tulajdonképpen nem is kékre van festve.

I belive everybody would agree with this - Jeans is the love of life for every one - I don't want to talk about this to much, even I'll write a post about how can be blue without a blue dye.


how to wear #3

Red'n'Hot

Azt hiszem ez az a nadrág amiért meg vagyok veszve. Van egy darabom, valami miatt nagyon szeretem - az is h&m - akárcsak a szóban forgó darab. Mit is hoznék ki belőle!? Először is az a kérdés, hogy mely napszakban és eseményre viselné az ember. Most egy vörös és fekete szettet álmodtam ki - a napszak ismeretlen. :)

This is the pants what I definately going to buy as soon as I can. I've got a nice red panst - h&m too. What I would wear with it!? The first quastion is where and when I would like to wear it. For new I've created a stunning red and black set.

how to wear #4

Lazy friday

Azt ne kérdezze tőlem senki, hogy miért pont ezt az alcímet adtam ennek a nadrágnak, de lényegében annyira lezser, hogy a lustaság jutott róla az eszembe. Ránézésre is kényelmes, hát ha felvéve milyen lehet?! Hétvégi lazulós outfit tipp :) 

The last one is the greatest and loosiest one for weekends or to do nothing. 

how tow wear #5


Keress meg Instagram-on @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármi kérdésetek van akkor tegyétek fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.

Ne feledjétek, a NYEREMÉNYJÁTÉKOT amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!

2 comments:

  1. Nagyon jó összeállítások. Mondjuk a nadrágok közül nekem a farmer jön be, meg talán a mintás (de az nem az én stílusom). A szetteknél nagyon tetszenek blézerek és a Micky&Minnie pulcsi :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hát azok nekem is nagyon tetszenek illetve a chino nadrág (ami nekem rohadt mód nem állna jól :D de esküszöm most már elmegyek vhova és felpróbálok egyet, ha nem jó akkor örülök, hogy én tudtam :D ha meg jó akkor meg minden bajom lesz, mert nem tudom megvenni....XD )

      Delete