Pages

Wednesday, October 24, 2012

Súlyos kérdés

Sokat gondolkoztam ezen, hogy merjek-e mutatni nektek akár egy képet is arról milyen voltam 2007-ben. Aztán arra jutottam, hogy igazából az is én voltam, csak +20 kilóval több mint ma.
2007.
2007.


2008.


Gondolom sokan gondolkodtok napi szinten, hogy fogyhat egy-két ember rövid idő alatt hatékonyan. Igazából ez elhatározás kérdése. Ha azt hiszed, hogy csak úgy menni fog, hát ki kell mindenkit ábrándítanom. A csoda csak úgy nem fog bekövetkezni. Kőkemény munka eredménye, de ha dolgozol érte akkor látni fogod. Valószínűleg tartom nem a mérlegen fogod érzékelni, hanem a ruháidon. Biztos sokszor hallottátok már, de akkor is leírom: egy kiló zsírnak nagyobb a térfogata mint ugyan ennyi izomnak, tehát ha valaki edz "fogyni" is fog - centikben. Persze, ha valaki eszméletlen nagy súlyfelesleggel kezd neki az egésznek, a mérleg is beszélni fog, és mínusz számokat produkál. 



2009.






Olyan esetben mint amilyenben most vagyok, már a kilók nem fognak csökkenni viszont centikben érezhető és látható lehet majd a változás. Holnaptól visszaállok a kőkemény heti öt edzésre, mert vállalhatatlan az amit a nyáron magammal tettem. :) 







Az pedig, hogy mi fog történni!? Látogassatok el a BodyRock weboldalára és brutálisan izzasztó, de hatásos edzéseket fogtok találni. Ez az amibe ismételten belevágok.

2010.
2011.



2012.

Néhány említésre méltó adat:

Nadrág: 2007-ben XXL vagy 46 ma L vagy 40-42 
Súly: 2007-ben 85 kg, ma 63 kg. (magasság 160 cm - tehát még mindig van miből melózni).
Mozgás: 2007-ben 0 perc/év 2012-ben átlagosan napi 1-1 és fél óra


Keress meg Instagram-on @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármi kérdésetek van akkor tegyétek fel a formspring-en.


Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any question thank ask me on formspring.



Ne feledjétek, a NYEREMÉNYJÁTÉKOT amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!


19 comments:

  1. ez a poszt igazán nagy löketet adott most nekem :)
    Én évek-óta túlsúlyos vagyok, és most szeptemberbe határoztam el, hogy én bizony igenis lefogyok a gimi végére (11.dikes vagyok)
    Vettem egy Cefamadar tablettát (nekem egy kicsit biztonságot ad :) )
    Most hülye példát hozok fel, de nekem végülis ez olyan minta a körömrágás. Elhatároztam h nem rágom, és a végeredmény megszületett egy éven belül. Szép hosszúra nőttek :)
    De most visszatérve, a képeid alapján tényleg nagy önbizalommal fogok még jobban belevágni ebbe az egészbe :)

    Köszönöm!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szurkolok, hajrá! Szerintem, csak kis lépéseket tegyél. Először változtass az étkezési szokásokon és vezess be valamilyen mozgást az életedbe, ne egyszerre akarj megváltoztatni mindent, mert az nem fog sikerülni. Először csak hagyd el a "szemét" kajákat (meki, börger, pizza stb.) Legyen rendszeresség az étkezésben. Hetente csinálhatsz egy csalós napot, akkor bármit ehetsz - de persze mértékkel. A többi napon viszont kőkeményen ragaszkodni kell egy bizonyos étrendhez. Ez mindenképpen tartalmazzon sok sok fehérjét, valamennyi szénhidrátot és növényi rostokat valamint természetes zsírokat (húsokból, halakból és növényi magvakból - ezek fogyasztásával). A mozgás pedig legyen olyan ami intenzív - pl intervallum edzések.

      Delete
  2. Büszke vagyok Rád Nóci! Csak így tovább!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noya baba :) köszönöm én is büszke vagyok magamra :) és nem adom fel, míg akad egy esély XD

      Delete
  3. Szerintem, ha valaki elkezd tenni azért, hogy lefogyjon és kitartóan véghez is viszi amit elhatározott, az mindig elismerésre méltó!
    Gratulálok, nagyon ügyes vagy, igazán büszke lehetsz magadra :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szerintem is akarat kérdése az egész :) az más, hogy inspiráció is kell hozzá, én pont ezt szeretném megadni másoknak. Azt az inspirációt amit tavaly kb ilyenkor én kaptam szeretném átadni :)

      Delete
  4. Gratulálok! :) Akármibe belevágsz én szívesen olvasnék bármilyen bejegyzést. Ha kicsit lelkizős azt is, ha mozgásos azt is. :) Hogy hogyan érzed magad, és így tovább. Ismerek egy hasonló blogot, az csak erről szól és a kedves bloggerina már lassan 10 kilótól szabadult meg 2 hónap alatt. :) Én szoktam bátorítani, szerintem akárkinek jól esik illetve ráfér. :) Ha nem is a képes dolgok felé megy el a dolog, szerintem ez akkor is inspiráló lehet sokak számára. :) (A képeset pedig az inspiráció címszó alatt feltüntetett netes képhalmazra értem.)
    Én is belekezdtem már 2 hete egy hasonlóba. Igazából 2 hónapja, csak volt egy 2 hetes szünet. :)
    Arra nem tudtok valamit, hogy én vakarom az arcom... :( A kisebb pattanásokat mindent. És nagyon le akarok szokni erről. Javult már a helyzet egy ideje, de még nem az igazi. Tudtok valamit ajánlani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Szia Hajnal! Betudnád linkelni azt a blogot amit fent említettél? Köszönöm szépen :)

      Delete
    2. Ez teljesen igaz, részben azért is döntöttem emellett a poszt mellett, hogy inspiráljak másokat, hogy láthassák nem lehetetlen. Szerintem nincsen lehetetlen csak olyan ember aki tehetetlen ;)Sok sikert az edzésekhez és az arcvakarásról fogalmam sincs, hogy lehetne leszokni :(

      Delete
    3. Vikii: http://kutszomj.blogspot.hu/ ez az a blog amiről írtam. Az enyémet ezen a linken tudod elérni: http://hajnalweb.blogspot.hu/ és BodyDetox címszó alatt fut a dolog.

      Nó: Neked meg nagyon hajrá! :) És nagyon bátor vagy, hogy felvállaltad. Én még a mai napig nem merem a korábbiakat. 'pirul' Lehet még kicsit érlelődnie kell a dolognak.

      Delete
    4. :) az a helyzet, hogy Zöldhegyi Dávid A fogyásomról őszintén posztja óta gondolkodom - kb 1 hónapja volt :D

      Delete
    5. Hajnal: Sajnos én is kaparom az arcom :S Habár tudom nem szép, és nem tesz jót akkor is csinálom. Könnyű azt mondani, hogy csak hagyjam abba, nem megy. És én sem tudom mit tegyek, hogy leszokjak róla.

      Delete
  5. Nem semmi! :) Gratulálok! :)

    ReplyDelete
  6. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying:) Please check mines If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?
    Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

    ReplyDelete
  7. Nagyon gratulálok a fogyásodhoz! Szerintem jól tetted, hogy kiraktad a képeket, nagyon inspirálóan hatnak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bízom benne, hogy inspiráló, elvégre inspirálni szeretnék másokat ;)

      Delete