Pages

Wednesday, October 10, 2012

One set Two Ways - Day to Night #1

Egy szett két mód, Nappali és Éjszakai outfit - ez az új rovat címe. :) Értelem szerűen, kiválasztok minimum egy ruhadarabot és abból két szettet varázsolok. Sokunk számára praktikusak lehetnek az ilyen ötletek, ha valaki késő délutánig dolgozik és nincs ideje hazamenni az esti radni vagy csajos buli előtt, akkor a következő módon oldhatja meg a problémát. 
A két mai alap darab, amit mind a két szettben használtam:


One set Two Ways, Day to Night outfit - this is going to be the title of the new column. :) I'll chose at least one piece and use it in two different sets. Some of us may can inspire by this sets, coz they don't have enough time after work and before their date or girls night out to go home, and get dressed. Here is my first simple, how can you solve this problem.
My choice for today:


one set two ways #1

A nappali outfit, mindenképpen legyen sokkal kényelmesebb és lazább azon napokon, mikor ehhez a frappáns megoldáshoz folyamodsz. 


For the Day outfit, you need to chose casual clothing if you have decided to create a day to night outfit.


day #1


Az éjszakára szánt ruhadarabokat, amiket lecserélsz vidd magaddal egy nagy táskában (lehetőleg ez a táska a nappali outfited táskája legyen. Ne nézz úgy ki mint egy karácsonyfa.) A munkahelyi öltözőben öltözz át a nap végeztével.


Carry your night outfit peaces in a big bag (maybe you would use the same bag as you use in the day outfit, otherwise you would look like a Christmas-tree). The only thing you need to do when you’ve finished with work to change.

Night #1

Ha van kedvetek kiválasztani számomra 1-1 ruhadarabot ehhez a rovathoz, tegyétek meg bátran. 


If you have an idea for 1-1 piece what I can use in this column, feel free to tell me.

Keress meg Instagram-on: @norcsikiss és nyomj egy like-ot a Chic ftom Thrift facebook oldalára. Ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel a formspring-en.

Find me on Instagram-on @norcsikiss and like Chic from Thrift on facebook. If you've got any quastion thank ask me on formspring.



Ne feledjétek a NYEREMÉNYJÁTÉKOT, amelyre egészen a hónap végéig jelentkezhettek!

8 comments:

  1. Nekem tetszik az új rovat. =) Én is imádok outfiteket kreálni. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imádom. Tavaly decemberben meg még pályázatot is nyertem eggyel. Vásárlási utalvánnyal :)

      Delete
    2. De jó =) Gratulálok!

      Delete
  2. nice post ! and nice outfits! maybe we follow each other!? let me know :) greetings www.yuliekendra.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thx, I just followed you :) Like your hair style

      Delete
  3. Mindkettőt imádom...a másodiknál mondjuk a cipő nem az én stílusom, de azt leszámítva, mindkettő outfitet "elfogadnám" :)

    A rovat meg király :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nekem a második cipő olyan álom dolog :) Egy részt mert nincs ilyenem, másrészt gondolom járni se nagyon tudnék benne sokáig :D

      Delete